Sofiah's FotoPage

By: Sofiah Azim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 23-Jun-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
tHe LosT WoRLd tAmbUN, IpoH

 
 
 
View all 27 photos...
Ni kali kedua kita p lost world tambun. first time last year, abah, mama, aufa & azfar je. kali ni bawak tok, mak nyang & pak ndak. actually on d way balik dari kl, singgah ler... saja la, nak bagi semua bersuka ria... penat! esoknya mama keja. tp xper... we have so much fun!!


Friday, 22-Jun-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Masa kt Putrajaya...

Adik naik katak?
Apsal muka letih je ni...
Aufa & Azfar dengan mak nyang...
View all 17 photos...
Ari ni abah nak hantar brg2 dia kt umah sewa dia kat Tanjung Malim. Dia pinjam van kawan dia sbb brg byk. Dia kata leh bawak anak2 jalan jauh sikit. Lepas hantar brg2, kita semua terus turun KL, nak p amik tok dan mak nyang kat umah pak ngah nizam. Rumah diorang kat Serdang. Malam tu abah, mama, aufa, azfar, tok, mak nyang, pak lang & pak ndak p jln2 kt Putrajaya. Ni la first anak2 mama p KL. Seronok ke? Ntah ler... yang pasti Aufa & Azfar bawak p mana pun happy cmtu gak...


Thursday, 10-May-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy 4th Birthday to Aufa

 
Hari ni harijadi aufa. kita tak buat party pun.. mama n abah beli kek je, makan kat rumah...


Thursday, 10-May-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
Happy 4th Birthday to Aufa

 
Hari ni harijadi aufa. kita tak buat party pun.. mama n abah beli kek je, makan kat rumah...


Saturday, 23-Sep-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
CuTi cuTi LaNGkaWi... dAy 2

 
 
Lepas puas mandi pantai seharian semalam, ari ni kita nk balik dah... p la ronda2 pulau langkawi... penat, tp yang penting mama dengan abah dapat habis masa sama2 dengan aufa & azfar...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net